La Stejari Residence

EtichetăIon Lungu

Propaganda electoral-administrativă 1

Ziua de dinaintea alegerilor, oricare ar fi acestea, e interzisă pentru publicitatea electorală. Nu e o mare problemă pentru aleşii noştri, care au găsit modalitatea perfectă de a fenta legea.

Exemplul Hitler 8

Fiara rănită muşcă şi se aruncă asupra duşmanului cu ferocitate. Simte că sfârşitul este aproape, iar pentru a-şi salva pielea nu mai ţine cont de nimic.

Adevăr grăit-a! 3

Primarul Ion Lungu, care este şi şeful campaniei electorale a lui Traian Băsescu în judeţul Suceava, a spus un mare adevăr. Şi anume că dacă actualul preşedinte al României pierde alegerile, Suceava va fi izolată.

O inaugurare 0

Primele două blocuri anvelopate în baza Ordonanţei 18/2009 a Guvernului României au fost inaugurate dimineaţă. Nu a fost cu tăieri de panglici, ci doar cu discursuri. Ale primarului Ion Lungu, preşedintelui Asociaţiei de Proprietari şi a unui bătrân.

Lungu, căldura şi voturile 6

nov.2

Cu frigul intrat adânc în oase, locatarii blocurilor din cartierul Burdujeni au aflat săptămâna trecută că primarul Ion Lungu vine să discute cu ei. Şi-au îmbrăcat cojocul cel bun şi au golit sticla de parfum pentru a se prezenta corespunzător la întâlnirea cu edilul şef.

Hoţia Symmetrica 14

Oamenii dintr-un oraş întreg sunt luaţi de proşti de reprezentanţii unei firme. Se numeşte Symmetrica şi se ocupă cu montarea pavelelor, pe trotuare, prin parcări şi, în curând, prin sufrageriile sucevenilor.

PD-L a furat startul 6

Dacă actuala campanie electorală se derula după regulile din atletism, PD-L era descalificat. Cum însă furtul din politică nu se pedepseşte decât la urne, rămâne ca oamenii să decidă singuri.

Băişanu, pe post de papagal 9

Setea de putere a lui Alexandru Băişanu a fost subiect de miştocăreală astăzi la PD-L. Băişanu a muşcat momeala şi s-a autopropus la una din funcţiile de subprefect după un simplu telefon.

Cuplul „Produs în Bucovina” 0

Astăzi, la Târgul de Consum „Produs în Bucovina”, Gheorghe Flutur preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi Ion Lungu primarul Sucevei s-au completat reciproc. Fotografiile surprinse la faţa locului sunt elocvente.

Lungu şi reacţionarii PSD 3

Primarul Ion Lungu se face că vorbeşte cu opoziţia. Asta au simţit şi aleşii PSD din Consiliul Local, care au înţeles să boicoteze iniţiativele primarului.

Maratonul elevilor chinuiţi 1

Primarul Ion Lungu ţine să-şi facă numărul anual gândit cu ocazia fiecărei deschideri de an şcolar. Asta se traduce prin vizite şi cuvântări la 6 unităţi de învăţământ şcolar din oraş.

Gura păcătosului adevăr grăit-a 1

Astăzi, la conferinţa de presă susţinută la stadionul Areni, noul consilier sportiv al preşedintelui clubului Cetatea a rostit un mare adevăr. Eu cred că l-a luat gura pe dinainte, dar vorba sunt convins că adevăr grăit-a el.

Harşovschi, susţinătorul eşecului 1

Ajunsă în groapă în adevăratul sens al cuvântului, echipa fanion a judeţului a devenit apanajul unor tineri dornici de experimente şi glorie. Ei se numesc Ciprian Anton, momentan preşedinte al clubului de fotbal, şi Lucian Harşovschi, întâmplător viceprimar în Suceava.

Mâncătorii de rahat şi-au făcut datoria 5

În urmă cu câteva ore am avut o întâlnire cu un personaj important din administraţia locală şi nu am să mă feresc să spun că este vorba de primarul Ion Lungu. Mi-a confirmat doar ceea ce ştiam de multă vreme, că mâncătorii de rahat îşi vor face datoria.

Revelaţiile lui Lungu 2

Primarul Lungu al II-lea, adică al doilea mandat, a venit astăzi special din concediu pentru a ţine conferinţa de presă săptămânală organizată la această instituţie. În zilele de pauză a avut câteva revelaţii pe care a ţinut să ni le aducă la cunoştinţă şi nouă, muritorilor de rând.

12