La Stejari Residence

EtichetăIPJ Suceava

Candidaţi de toată jena 2

Zilele trecute, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava a avut loc un concurs pentru ocuparea unui post de conducere la nivelul unei poliţii municipale.

Ziua trece, leafa merge, noi ne facem că muncim de zor 0

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava fie ne iau de proşti, fie nu vor să bifeze câte o activitate care să dea bine la dosarul de cadre.

S-a schimbat schimbarea 0

După ce părea că totul s-a rezolvat, iar comisarul şef Nicolae Matei a fost convins să renunţe la demisie şi va continua să conducă şi pe viitor Poliţia Vatra Dornei, totul s-a schimbat din nou.

Război între Todiruţ şi şeful de la Rutieră, Sfichi 3

Şefii din Poliţia Suceava sunt în război deschis şi acest lucru nu mai este ţinut la secret.

Miliţia s-a întors 3

Buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava începe să semene tot mai mult cu notele pe care îmi era dat să le citesc în fiţuica „Zori Noi”, din perioada de glorie a comunismului local.

S-a confirmat: Oliver Măciucă, şef la Doi şi-un sfert 21

Ceea ce era de aşteptat s-a şi întâmplat. Comisarul Oliver Măciucă a revenit la conducerea structurii locale a „Doi şi-un sfert”.

Revine Oliver Măciucă la „Doi şi-un sfert”? 1

La numai un an şi o lună după ce a părăsit conducerea structurii „Doi şi-un sfert” Suceava, comisarul Oliver Măciucă este aproape de a reveni în funcţie.

Funcţie liberă. Se caută titular. 2

Funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava nu are căutare. Foarte puţini poliţişti şi-au arătat disponibilitatea de a participa la concursul pentru ocuparea acestei funcţii.

Cine vrea şef la „Doi şi-un sfert” 0

Serviciul secret „Doi şi-un sfert” sau Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI), aşa cum a fost rebotezat cu câţiva ani în urmă, atrage ca un magnet. Chiar dacă în fruntea instituţiei se află o persoană, interesul pentru această funcţie a rămas la fel de ridicat.

Todiruţ, în tot şi-n toate 17

Cele două luni de concediu medical l-au revigorat complet pe şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ. Nu există acţiune mai importantă la care inspectorul şef să nu participe în calitate de coordonator, o atitudine cel puţin suspectă faţă de perioada ante-concediu medical.

Un simplu scaun? Sigur nu. 4

Îl schimbă sau nu? Întrebarea a devenit o obişnuinţă prin Poliţia Suceava de vreo 3-4 luni, dar până acum nimeni nu a putut da vreun răspuns sigur. Nici măcar el, cel vizat, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ.

Todiruţ la ISU şi Hoffman la Poliţie 19

Una dintre cele mai importante instituţii din judeţ, Poliţia, este pe cale să-şi schimbe şeful. Aşa după cum anunţam pe blog acum vreo două luni, Poliţia va fi condusă de comisarul şef Dan Hoffman.

Pleacă Onea şef la Botoşani? 0

Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, comisarul şef Viorel Onea, vizează o funcţie de conducere din judeţul vecin. Deocamdată, singurul loc de şef vacant este la Poliţia de Frontieră Botoşani, dar se pare că nici scaunul şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani nu este prea sigur.

De ce le este frică poliţiştilor? 0

Protestul de astăzi al reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava s-a lăsat din nou cu un chiul masiv din partea ultimilor. Conform proverbului „Frica păzeşte bostănăria”, cei mai mulţi dintre poliţişti au refuzat să participe la acţiunea de pichetare a Prefecturii şi a sediului IPJ Suceava.

Adjunctul Poliţiei Suceava, Viorel Onea, presiuni şi intimidări la adresa subordonaţilor 1

Adjunctul Poliţiei Suceava, comisarul şef Viorel Onea, are rău de „proteste şi sindicate”. Chiar dacă oamenii din subordinea sa nu şi-au primit drepturile stipulate prin lege şi pun bani din buzunarul lor pentru a cumpăra carburant, Onea a trecut la presiuni şi intimidări pentru a le „sugera” să nu participe la mitingurile şi pichetările programate pentru această săptămână.

12