Filadelfia Turism Suceava

EtichetăIPJ Suceava

Candidaţi de toată jena 2

Zilele trecute, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava a avut loc un concurs pentru ocuparea unui post de conducere la nivelul unei poliţii municipale.

Ziua trece, leafa merge, noi ne facem că muncim de zor 0

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava fie ne iau de proşti, fie nu vor să bifeze câte o activitate care să dea bine la dosarul de cadre.

S-a schimbat schimbarea 0

După ce părea că totul s-a rezolvat, iar comisarul şef Nicolae Matei a fost convins să renunţe la demisie şi va continua să conducă şi pe viitor Poliţia Vatra Dornei, totul s-a schimbat din nou.

Război între Todiruţ şi şeful de la Rutieră, Sfichi 3

Şefii din Poliţia Suceava sunt în război deschis şi acest lucru nu mai este ţinut la secret.

Miliţia s-a întors 3

Buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava începe să semene tot mai mult cu notele pe care îmi era dat să le citesc în fiţuica „Zori Noi”, din perioada de glorie a comunismului local.

S-a confirmat: Oliver Măciucă, şef la Doi şi-un sfert 21

Ceea ce era de aşteptat s-a şi întâmplat. Comisarul Oliver Măciucă a revenit la conducerea structurii locale a „Doi şi-un sfert”.

Revine Oliver Măciucă la „Doi şi-un sfert”? 1

La numai un an şi o lună după ce a părăsit conducerea structurii „Doi şi-un sfert” Suceava, comisarul Oliver Măciucă este aproape de a reveni în funcţie.

Funcţie liberă. Se caută titular. 2

Funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava nu are căutare. Foarte puţini poliţişti şi-au arătat disponibilitatea de a participa la concursul pentru ocuparea acestei funcţii.

Cine vrea şef la „Doi şi-un sfert” 0

Serviciul secret „Doi şi-un sfert” sau Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI), aşa cum a fost rebotezat cu câţiva ani în urmă, atrage ca un magnet. Chiar dacă în fruntea instituţiei se află o persoană, interesul pentru această funcţie a rămas la fel de ridicat.

Todiruţ, în tot şi-n toate 17

Cele două luni de concediu medical l-au revigorat complet pe şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ. Nu există acţiune mai importantă la care inspectorul şef să nu participe în calitate de coordonator, o atitudine cel puţin suspectă faţă de perioada ante-concediu medical.

Un simplu scaun? Sigur nu. 4

Îl schimbă sau nu? Întrebarea a devenit o obişnuinţă prin Poliţia Suceava de vreo 3-4 luni, dar până acum nimeni nu a putut da vreun răspuns sigur. Nici măcar el, cel vizat, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ.

12