La Stejari Residence

EtichetăIulius Mall Suceava

Muncă la negru la firma fiului primarului Lungu 2

oct.20

Ion Lungu e cel mai bun. Nu-i un slogan de campanie, ci denumirea pe care fiului primarului a dat-o propriei firme.

Iulius Mall Suceava merge în gaură 0

Spaţiile comerciale goale şi chiriile pe care cei de la Iulius Mall au fost nevoiţi să le reducă pentru clienţii care au mai rămas a avut repercusiuni severe asupra cifrei de afaceri.

Se închide Domo, de la Iulius Mall 3

Fuga celor care au spaţii închiriate la Iulius Mall continuă.

Iluzionism cu nuci, ceapă şi cartofi 4

Târgul „Produs în Bucovina”, organizat la Iulius Mall Suceava în perioada 24-26 septembrie, a avut parte şi de scene din iluzionism.

Operaţiunea „frunzele” 7

Angajaţii Direcţiei Domeniului Public din Primăria Suceava au de câteva zile o misiune specială. Trebuie să adune frunze de toamnă.

Iulius Mall, o afacere moartă sau profitabilă? 6

„Ziarul Financiar”, o publicaţie de altfel respectată, a publicat zilele trecute un material despre cele mai performante mall-uri din România. Surpriza este că în acest top apare şi Iulius Mall Suceava, care în cursul anului 2009 ar fi avut încasări de 7,9 milioane de euro.

Lungu îi calcă cu autobuzele 1

Microbuzele şi autobuzele puse în circulaţie de câteva centre comerciale care activează în Suceava şi Şcheia l-au călcat pe bătături pe primarul Ion Lungu. Urmarea? Mijloacele de transport vor dispărea de pe trasee.

Iulius Mall, o afacere în picaj 3

Iulius Mall gâfâie cu fiecare zi ce trece. Datorii neachitate cu lunile, clienţi care fug şi dezinteres pentru ocuparea spaţiilor rămase libere. Cam aceasta este atmosfera din ianuarie 2010 de la Iulius Mall Suceava, iar perspectivele nu sunt dintre cele mai favorabile.

Cinematografele multiplex, încă un vis 6

Singurul mall din Suceava îi trimite pe localnici la Iaşi. Şi nu doar dintr-un singur motiv, pentru cumpărături, ci şi pentru a viziona un film.

Civilizaţia afişelor 4

Lumea modernă nu poate trăi fără informaţie. Aflăm despre diverse manifestări, evenimente şi tragedii de la televizor, din presa scrisă, de la radio, de pe internet, de la vecini, prieteni şi de unde se mai poate.

Afacerea Iulius Mall Suceava scârţâie serios 8

Deschis cu mare tam-tam, Iulius Mall Suceava dă rateuri după rateuri. Maşina de lux pe care ne-o prezintă acţionarii este de fapt o rablă veche, în ton cu economia şi haosul din România.

Paznicii Iulius Mall 0

Iulius Mall Suceava a renunţat la serviciile firmelor de pază şi protecţie. Şi-a angajat doi oameni de la ţară, şi nu cu bâte sau topoare, ci cu buciume.

Iulius Mall Suceava, pierderi imense 1

Iulius Mall Suceava are pierderi uriaşe. Ştirea a apărut pe site-ul www.ANTITEPARI.ro, unde sunt prezentate şi cifre concrete.

Vecini cu Iulius Mall 0

Lângă o investiţie de 60 de milioane de euro stau ruinele unei foste societăţi comerciale de succes în perioada comunistă. Este un contrast izbitor între ce poate face omul şi ce lasă de izbelişte.

Aţi înjurat vârtos astăzi? Înseamnă că aţi fost cu maşina. 0

Bicicleta. Asta este soluţia pentru a putea ajunge în timp util dintr-o parte a altuia a oraşului. Nebunia va continua multe săptămâni, iar scepticii preconizează chiar că ne va prinde iarna şi nu se va schimba nimic.

12