La Stejari Residence

Etichetălucrari suceava

Societatea Avariilor 2

Nu este zi lăsată de la Dumnezeu în care ACET să nu anunţe vreo avarie prin Suceava.

Suceava, de la praf la noroi 0

Suceava a ajuns bătaia de joc a firmelor care lucrează pentru modernizarea reţelelor de apă, termoficare şi canalizare. Din păcate pentru noi, totul se face cu largul concurs al Primăriei Suceava, instituţie care ar trebui să vegheze la respectarea legalităţii şi ordinii în activitatea firmelor de construcţie.

Nori de praf în Suceava 4

Suceava a arătat astăzi ca un oraş aflat în inima unui deşert. Nori uriaşi de praf s-au ridicat pe întreg parcursul zilei, provocând disconfort şi nemulţumire pentru suceveni.

Inconştienţii 4

Întâmplător, strada pe care merg spre casă a intrat în reparaţii. E şi un lucru bun şi un lucru prost.

Groapa supremă 0

Pe contrasens vine o maşină. Din spate te claxonează şoferii grăbiţi. În faţă e o groapă de-ţi vine să plângi dacă intri în ea. Ce faci?

Noroiul gălbui de acasă 0

Lucrările interminabile de pe străzile Sucevei nu pot fi acoperite nici măcar de zăpadă. Temperaturile peste 0 grade Celsius scot la suprafaţă noroiul şi nemulţumirea oamenilor nevoiţi să ocolească mizeria.

Nici din sediul PD-L nu se vede nimic 0

Faptul că prin Suceava se lucrează haotic şi fără nici un pic de respect faţă de cetăţeni se ştie de multă vreme. Dar nici măcar din sediul PD-L Suceava, acolo unde vin aproape zilnic mai marii Primăriei Suceava nu se vede chiar nimic?

Cum sunt minţiţi sucevenii 4

Mii de suceveni sunt duşi cu zăhărelul de şefii administraţiei locale. Deşi afară sunt doar câteva grade peste zero, oamenii vor sta în continuare în frig şi fără apă caldă.

Să-l apărăm pe Rudolf Rott 8

Inevitabilul s-a întâmplat. Un bărbat de numai 48 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce a căzut în una din nenumăratele gropi săpate în oraş şi neasigurate sau semnalizate corespunzător.

Şi gurile de canal au semnalizări rutiere 0

Pe strada Cernăuţi, unde se munceşte cu avânt proletar, gurile de canal sunt asigurate. Cu semnalizări rutiere care ar trebui să se regăsească în cu totul alte locuri.

Giovani a tras obloanele 0

Terasa de fiţe din centrul Sucevei s-a închis. Cei care îşi făceau veacul aici trebuie să-şi găsească un alt loc de întâlnire.

Lucrări semnalizate cu crengi 0

Pe strada Cernăuţi din Suceava au început lucrările la infrastructură. Toate bune şi frumoase, numai că gropile lăsate de muncitori sunt semnalizate cu crengi de copac. Aşa că, dacă aveţi drum prin zonă, pietonal sau cu maşina, aveţi mare grijă.