La Stejari Residence

Etichetălungu primar suceava

Atenţie suceveni! Lungu vă spionează. Pe facebook 0

Cu ocazia conferinţei de presă de astăzi, primarul Ion Lungu a dat dovadă, a câta oară ???, că nu-i pasă de suceveni.

Franz versus Ion 0

Dincolo de lupta şi rivalităţile politice existente, şi e normal să existe aşa ceva, deunăzi Dan Ioan Cuşnir, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava a grăit un mare adevăr.

Ciubotele şi munca de prim-secretar 0

Activităţile similare celor prestate tovărăşeşte de către prim-secretarii de partid păreau că s-au pierdut în timp, dar se pare că nu este deloc aşa.

Cum a dat Primăria Suceava cu şutul la peste 1,3 milioane de euro 0

Ceva îmi scapă acum după ce s-a încheiat procesul în care a fost judecat şi condamnat Neculai Bujor, fostul director economic al Primăriei Suceava, şi cumătra acestuia, Tamara Achiţei Chiribucă.

Previziuni confirmate în mare parte 1

De data asta m-am înşelat mult mai puţin, iar rezultatele alegerilor de ieri confirmă în mare parte previziunile mele.

Previziuni 2

Pentru că mai multă lume, prieteni, apropiaţi sau chiar necunoscuţi, m-a întrebat cine va ieşi învingător după scrutinul de duminică, 5 iunie, am să încerc câteva previziuni.

Val de indignare după ce Ion Lungu „s-a lansat” pe facebook 0

Primarul Ion Lungu a anunţat astăzi că şi-a creat pagină de facebook, iar prezenţa sa în mediul virtual nu a trecut neobservată.

Pentru cine candidează Ion Lungu? 0

dec.20

Toate semnele şi toate declaraţiile indică un lucru cert: actualul primar al Sucevei va candida anul viitor pentru un nou mandat.

SOS Suceava! Se caută primar 2

Timp de câteva săptămâni oamenii care citesc ceea ce scriu eu pe aici au transmis un mesaj foarte clar.

Manipulare ordinară marca Ion Lungu 0

În ziarele de astăzi am văzut un material în care primarul Ion Lungu îşi exprimă consternarea pentru faptul că suporterii echipelor de fotbal şi handbal vor să protesteze în faţa clădirii Primăriei după meciul de sâmbătă de pe Areni dintre Rapid CFR Suceava şi SC Bacău.

Prefectul Florin Sinescu va fi candidatul PSD pentru Primăria Suceava 0

Chiar dacă actualul edil al Sucevei, Ion Lungu, şi-a declarat independenţa şi face jocurile PSD în toate acţiunile, vestea proastă pentru el este că nu va putea să candideze din nou.

Suceava, cocina care plânge după un gospodar 1

Un oraş mai jegos ca Suceava rar mi-a fost dat să văd. Poate doar Copşa Mică în perioada când negrul de fum acoperea totul în zonă să fi fost mai urât ca Suceava zilelor noastre.

Noua centrală termică a Sucevei se construieşte ILEGAL 2

Ilegalităţi cât Casa Poporului la noua centrală termică a municipiului Suceava. În acest moment, centrala care ar urma să asigure căldura în casele sucevenilor începând cu iarna următoare se construieşte ILEGAL.

Lungu, acuzat de minciună 1

Pichetarea sediului PD-L Suceava se transformă într-un miraj pentru sindicalişti. Iritaţi de refuzul Primăriei Suceava de a le acorda autorizaţie pentru miting, sindicaliştii au organizat o conferinţă de presă, în care l-au acuzat pe edilul Ion Lungu de minciună.