La Stejari Residence

EtichetăMircea Geoana

Şantajist, cerşetor sau doar prostănac? 0

Cu puţin timp înaintea Congresului PSD, care va stabili viitorul preşedinte al partidului, Mircea Geoană a amerizat, asta dacă ţinem cont de starea oraşului, la Suceava. A venit cu un scop anume: să câştige voturi.

Crin Antonescu îngheaţă în centrul Sucevei 0

Campania electorală s-a încheiat de ceva zile, dar pentru unele partide gustul amar al înfrângerii nu poate fi îndulcit în nici un fel. Se vede şi după modul în care înţeleg să ne scape de afişe, bannere sau corturile electorale.

Băsescu i-a luat faţa lui Geoană 21

Răsturnare spectaculoasă de situaţie pentru alegerile prezidenţiale. Traian Băsescu i-a luat faţa lui Mircea Geoană la fotografie, iar rezultatul anunţat dimineaţă de Biroul Electoral Central va putea fi întors cu greu.

Şi eu votez Mircea Geoană 0

E o carte frumoasă. Are şi poze şi e roşie ca focul. Dar nenea ăsta ce o vrea de la mine?

Geoană, favoritul caselor de pariuri 3

Candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale de duminică este favorit în faţa lui Traian Băsescu. Nu o spun eu, ci bookmakerii care au afişat cotele pentru românii care vor să parieze.

Dezamăgirea Crin Antonescu 5

Am fost curios să aud ce are de spus Crin Antonescu, unul dintre candidaţii cu şanse reale de a intra măcar în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Sincer să fiu am rămas oarecum dezamăgit de prestaţia sa.

Geamgiul 0

Din dorinţa de a-şi face favoriţii cât mai vizibili, simpatizanţii şi membrii de partid din teritoriu nu mai sunt atenţi la detalii. Mircea Geoană, de exemplu, ar putea fi un bun geamgiu.

Preţul trădării 5

Ieri s-a lămurit şi motivul pentru care Dorel Filip, primarul PSD din Adâncata şi-a trădat partidul şi a apărut braţ la braţ cu liderii PD-L în campania electorală pentru prezidenţiale. Miza a fost funcţia de director adjunct coordonator al compartimentului Securitate şi Sănătate în Muncă, pe care fiul său, Dimitrie Gerald Filip a obţinut-o în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava.

Alungaţi-l cu pietre 1

Nu-mi stă în fire să incit la violenţă, iar acest titlu am să vă rog să-l luaţi în sens metaforic. Aruncatul cu pietre nu înseamnă neapărat să ridici roca de pe pământ şi să loveşti pe cineva.

Geoană, din pădure pe basculantă 14

Campania electorală a început în forţă în Suceava, în stilul deja consacrat al României de după 1989. Imaginile surprinse la acţiunile organizate cu acest prilej spun mai multe decât ar în stare orice romancier să inventeze.

Geoană, nu ai bani nici de şosete? 2

Criză profundă în România. Şi nu doar pentru oamenii de rând, ci şi în buzunarele candidaţilor la cea mai înaltă funcţie în stat. Şi criza se simte de jos, de la picioare.

Şi Geoană fură 1

Social-democraţii au copiat rapid modul de acţiune al colegilor din alianţa nou formată la nivel central, şi anume liberalii. Materiale electorale pro Geoană au fost împărţite pe uliţele satelor sucevene şi pe străzile oraşelor cu dărnicie.

Cortul lui Geoană şi iluziile PSD-iştilor 4

Pentru PSD-iştii suceveni campania electorală pentru alagerile prezidenţiale din noiembrie a început oficial. Se vede după cortul pe care l-au instalat pe esplanada din centrul municipiului Suceava.