La Stejari Residence

EtichetăPD-L Suceava

O portocală! 2

Comicăriile din campania electorală au fost sancţionate prompt de televiziunile naţionale.

Pentru cine trage cel mai dezastruos primar? 0

Cel mai dezastruos primar pe care un oraş important din judeţul Suceava l-a avut în ultimii opt ani mai vrea un mandat.

Alba-neagra 1

Cine are ceva experienţă de viaţă îşi aduce aminte că după 1990 a fost o adevărată invazie de jocuri de noroc prin toate târgurile şi pieţele din ţară.

Olărean a câştigat războiul cu Carcalete 1

Aurel Olărean l-a făcut din rever pe Petru Carcalete, ştiţi voi, individul din fruntea învăţământului sucevean care tot visează să ajungă primar în Rădăuţi.

De ce Flutur şi Lungu o să-i asculte cu urechea pe Nechifor şi Băişanu 2

Până la alegerile locale din 2012 mai sunt 11 luni. Timp destul pentru a schimba mersul unei lumi întregi, nu şi pentru a-i trimite acasă pe Gheorghe Flutur şi pe Ion Lungu, aşa cum şi-a propus coaliţia USL de la Suceava.

Pardău, retrogradat la Vatra Dornei 1

Eşecul de la alegerile din 2008, dar şi prestaţia jalnică a actualului viceprimar din Vatra Dornei sunt două mari motive de nemulţumire la nivelul conducerii PD-L Suceava.

O deputată din altă lume 6

Nu mă dau în vânt după parlamentarii suceveni, dar Sanda Maria Ardeleanu începe să-mi provoace de-a dreptul repulsie. Astăzi, am accesat blogul deputatului PD-L şi pot spune că rar mi-a fost dat să văd o lipsă de realism mai mare, asta ca să nu o numesc făţărnicie.

Explodează nemulţumirile în PD-L 0

Aşa cum anticipam, situaţia de la Rădăuţi din sânul PD-L a răbufnit. Deocamdată la modul civilizat, dar mă aştept ca diplomaţia să fie trecută în plan secund, iar combatanţii să scoată armamentul greu.

Olărean, adjectiv 1

S-ar putea să fiu acuzat de plagiat de proaspăt câştigătorul premiilor Oscar în varianta românească, de acum celebrul Corneliu Porumboiu. Dar cred că acest titlu i se potriveşte de minune edilului din Rădăuţi.

Încă un fruntaş PD-L Suceava în caracatiţa Ridzi 1

Într-un articol apărut astăzi în „Gazeta Sporturilor”, sub semnătura lui Cătălin Tolontan, sunt prezentaţi oamenii care au parazitat Ministerul Tineretului şi Sporturilor. În articolul „Toţi oamenii lui Moni” apare şi numele unui sucevean, fruntaş PD-L.

Front comun împotriva lui Olărean 4

Olărean începe să fie tot mai singur, iar multe voci spun că această izolare a primarului din Rădăuţi nu este întâmplătoare. În spate s-ar afla persoane importante din PD-L, care s-au cam saturat să-şi asocieze imaginea cu Aurel Olărean.

Poliţiştii comunitari, lacheii de serviciu 4

Circul în ceea ce priveşte mash-ul ilegal amplasat pe Casa de Cultură din Suceava continuă. Deşi au trecut deja câteva zile de când reprezentanţii PSD Suceava au cerut ca mash-ul să fie coborât de pe clădire, până acum nu s-a luat nici o măsură.

Nostradamus Onofrei 5

Unul dintre cei mai vocali membri ai PD-L Suceava, Orest Onofrei, a dat în boala previziunilor. De campanie, fireşte, pentru că logica şi derularea evenimentelor politice spun altceva.

PD-L, în pierdere de turaţie la Suceava 1

Rezultatele alegerilor prezidenţiale de duminică relevă câteva amănunte extrem de interesante vizavi de opţiunile sucevenilor. Cea mai importantă este aceea că PD-L şi Traian Băsescu sunt în pierdere de turaţie.

Huliganul Gherman 3

Democraţia de baltă şi-a scos din nou puii la soare. Veşnicul primar Ilie Gherman de la Slatina a comis-o din nou şi a dovedit că locul pe care-l conduce este moşia sa personală.

123