La Stejari Residence

Etichetăplus tv suceava

Băişanu îşi mătrăşeşte părinţii de la Plus TV 3

Părinţii liderului judeţean al PNL, Alexandru Băişanu, au fost traşi pe dreapta la Plus TV, televiziunea unde de ani buni taie şi spânzură după cum vor ei, chiar dacă nu se pricep mai deloc la acest fenomen.

Încă o victimă la Plus TV? 2

Epurările de la televiziunea locală Plus TV par interminabile. După ce mai mulţi angajaţi au fost nevoiţi să-şi găsească alte locuri de muncă, acum la rând a venit unul dintre realizatorii de emisiuni.

Atenţie, se filmează! 0

Realizatorii emisiunii Big Brother, difuzată cu ani în urmă la un post central de televiziune, ar fi invidioşi pe ceea ce se petrece la sediul televiziunii Plus TV.

Vânzarea Plus TV, stopată de pretenţiile lui Băişanu 1

Televiziunea locală Plus TV a fost aproape de a-şi schimba stăpânul la sfârşitul anului trecut.

Un nou afront al lui Băişanu la adresa PSD 5

Luni seară, la Plus TV, patronul spiritual şi material al acestui post local de televiziune, nimeni altul decât preşedintele PNL Suceava, a apărut cu o declaraţie cel puţin surprinzătoare.

Cum să ajungi bătaia de joc a familiei Băişanu 8

Mulţi angajaţi sunt reduşi la statutul de sclavi pe plantaţia stăpânului, iar orice mişcare poate fi interpretată şi sancţionată drastic.

Autoinvitatul de la telefon 3

Avertisment! Toţi politicienii care acceptă invitaţiile la emisiunile realizate de postul local de televiziune Plus TV trebuie să-l accepte ca „moderator” pe Alexandru Băişanu.

Opoziţia de paie 9

Că opoziţia există doar pe hârtie pe aici pe la noi prin judeţ m-am convins de multă vreme.

Băişanu vrea televiziune la Chişinău 2

Lui Alexandru Băişanu nu-i mai ajunge judeţul.

Ziarişti cu bodyguard 4

La Plus TV nu se trage chiulul. La Plus TV se munceşte cu seriozitate. La Plus TV reporterii şi cameramanii merg pe teren cu bodyguard după ei.

Băi, ş’ anu’ o trecut! 0

Scriam, în urmă cu vreo câţiva ani, cu predispoziţie epigramatică, despre un personaj care părea, doar la o primă şi superficială vedere, un politician judeţean de perspectivă: Ştefan Alexandru Băişanu.

The Băişanu Family 9

Sunt un mare prost. Recunosc public asta şi îmi cer scuze pentru ignoranţa mea.

Salarii neachitate la Plus TV 0

Mai mulţi salariaţi ai Plus TV, televiziunea patronată în acte de Constantin Băişanu, tatăl liderului organizaţiei judeţene a PNL, dar condusă de facto de fostul prefect de Suceava, au ajuns la capătul răbdării.

Care este preţul Plus TV? 0

Alexandru Băişanu oscilează între vânzarea şi închiderea televiziunii pe care o patronează indirect de mai bine de doi ani. Totul depinde de ofertele pe care le va primi în perioada următoare.

Băişanu: „Nu ştiu de demisia lui Manole” 0

Patronul de facto al televiziunii Plus TV, ex-prefectul Alexandru Băişanu, pare din alt film în acest meci. Sau cel puţin aşa vrea să pară.

12