La Stejari Residence

EtichetăPNL Suceava

O alianţă fără identitate 1

La nivel teoretic, uneori şi practic, Uniunea Social Liberală există şi funcţionează la Suceava.

Băişanu a descoperit focul 0

Dacă ar fi să acord un premiu pentru cele mai importante descoperiri, câştigător l-aş desemna pe Aşexandru Băişanu, preşedintele PNL Suceava.

Se vrea ejectarea lui Băişanu 4

Alexandru Băişanu începe să devină persona non grata în partidul pe care-l conduce de ceva vreme. Liberalii suceveni s-au săturat ca fostul prefect să-şi urmărească doar propriile interese, în detrimentul partidului, aşa încât vor să scape de el.

Trădarea deputatului Grosaru 3

Deputatul Mircea Grosaru şi-a văzut de propriile interese, aşa cum o face de ani buni în Parlamentul României. Ultima mostră a fost oferită marţi, când a votat împotriva moţiunii de cenzură.

Ursaciuc, între ciocanul Flutur şi nicovala Băişanu 2

Presiunile care se fac asupra primarului din Gura Humorului Marius Ursaciuc au fost resimţite cu vârf şi îndesat de şeful său direct pe linie de partid. Alexandru Băişanu preşedintele PNL Suceava a fost contrat direct de Marius Ursaciuc, afront care pentru orice alt membru al partidului ar fi însemnat automat excluderea.

Săptămâna porţilor deschise 0

Anual, fiecare instituţie organizează câte o acţiune intitulată „Ziua porţilor deschise”. Cu acel prilej, oameni de diferite vârste, sexe şi profesii pot vizita instituţia şi li se explică câte ceva din mecanismele de funcţionare.

Motive de jubilat 14

Chiar dacă au pierdut alegerile la Suceava, situându-se binişor sub scorul obţinut la nivel naţional, liberalii jubilează. Sunt conştienţi că oricine va câştiga alegerile prezidenţiale va apela la PNL pentru formarea viitorului Guvern.

S-au deşteptat după 10 zile 2

După ce au preferat să se bălăcărească public cu reprezentanţii celorlalte formaţiuni politice, liberalii suceveni au făcut astăzi primul pas spre normalitate. Au contestat afişele electorale în care Traian Băsescu îi invită pe oameni la referendum.

Reversul trădării 19

Fuga de la PNL la PD-L ar putea s-o coste pe Angela Zarojanu. Asta dacă nu cumva sloganul „Angela merge mai departe” se poate aplica în continuare, la PNL, la PSD, sau chiar UDMR.

Un partid în derivă 1

La numai o lună după alegerile din cadrul organizaţiei judeţene, PNL Suceava arată ca orice, numai a partid nu. Trădările şi dezertările s-au înmulţit încât şi Băişanu cred că le-a pierdut numărul.

Dezertorul Prodan a confirmat fuga la PD-L 1

Dezertarea senatorului Tiberiu Prodan de la PNL la PD-L s-a confirmat oficial astăzi. Doar 11 zile i-au fost necesare lui Prodan pentru a-mi confirma ce am scris aici.

Băişanu şi compania, din nou cu oiştea-n gard 6

Băişanu ţine cu dinadinsul să atingă noi culmi ale ridicolului. S-a întâmplat şi astăzi în conferinţa de presă de la sediul PNL Suceava.

Băişanu, pe post de papagal 9

Setea de putere a lui Alexandru Băişanu a fost subiect de miştocăreală astăzi la PD-L. Băişanu a muşcat momeala şi s-a autopropus la una din funcţiile de subprefect după un simplu telefon.

Tiberiu Prodan îşi cumpără valiză portocalie 2

Senatorul liberal Tiberiu Prodan se pregăteşte intens pentru dezertarea din partid. Noua formaţiune politică a celui devenit parlamentar printr-un noroc chior este, aţi ghicit, PD-L.

Zarojanu = muncă ioc, salarii frumoase 2

Fost viceprimar al municipiului Suceava timp de 4 ani şi încă vreo câteva luni subprefect al judeţului, Angela Zarojanu nu a digerat prea bine pierderea puterii. Şi pentru a-şi linge rănile, doamna Zarojanu, că altfel nu-i pot spune, s-a dat la fund.

12