La Stejari Residence

Etichetăpresedinte pnl suceava

Un politician fericit 0

Există şi români fericiţi. Iar dacă sunt şi politicieni, cu atât mai bine.

Condamnarea lui Fenechiu, salvarea lui Băişanu? 5

Pus la zid de colegii din PNL, deputatul Alexandru Băişanu, a fost la un pas să-şi piardă funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava.

PNL Suceava, o bombă cu ceas 6

Liberalii suceveni au obţinut un scor foarte bun la alegerile locale din 10 iunie, dar în partid nu este deloc linişte.

Omul cu prunele 3

Politica se dovedeşte uneori mult prea grea. Şi nu doar din perspectiva unor decizii, ci şi prin simplele vorbe pe care personajul respectiv trebuie să le rostească.

Un nou afront al lui Băişanu la adresa PSD 5

Luni seară, la Plus TV, patronul spiritual şi material al acestui post local de televiziune, nimeni altul decât preşedintele PNL Suceava, a apărut cu o declaraţie cel puţin surprinzătoare.

Autoinvitatul de la telefon 3

Avertisment! Toţi politicienii care acceptă invitaţiile la emisiunile realizate de postul local de televiziune Plus TV trebuie să-l accepte ca „moderator” pe Alexandru Băişanu.

Le-a stat până şi ceasul 0

Aşa de mult se munceşte la PNL Suceava, încât până şi ceasul a obosit de atâta bătut apa-n piuă şi s-a oprit.

De ce se teme Băişanu 0

Preşedintele PNL Suceava a anunţat ieri, cu jumătate de gură, că nu va candida pentru funcţia de primar.

Cumătrul lui Băişanu, înghesuit penal 1

Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Suceava, Marius Zmău, nimeni altul decât cumătrul lui Alexandru Băişanu, şeful său pe linie de partid la nivel judeţean, are mari probleme.

Ziarişti cu bodyguard 4

La Plus TV nu se trage chiulul. La Plus TV se munceşte cu seriozitate. La Plus TV reporterii şi cameramanii merg pe teren cu bodyguard după ei.

Orest Onofrei, acuzat de „făţărnicie” 6

Dacă Gheorghe Flutur a fost principala ţintă a criticilor ÎPS Pimen vizavi de poziţia pe care a adoptat-o de-a lungul timpului cu privire la retrocedarea averii care a aparţinut Fondului Bisericesc Ortodox Religionar din Bucovina, pe răboj au mai intrat alte două persoane.