La Stejari Residence

Etichetăpresedinte psd suceava

Nechifor îl pocneşte pe Stan cu cifre şi analize pertinente 1

În PSD Suceava se poate vorbi de sămânţă de scandal, după ce alocarea de bani pentru proiectele PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală) este văzută în termeni total diferiţi.

O bilă albă pentru PSD şi pentru Victor Ponta 1

Prezent ieri la Suceava, premierul Victor Ponta dă speranţe că una dintre viitoarele regiuni ale României va avea reşedinţa la Suceava.

Ovidiu Donţu, prefectul de facto al Sucevei 1

Ovidiu Donţu a devenit prefectul de facto al judeţului Suceava după ce a fost numit director de cancelarie.

Mîrza, liderul de facto al PSD Suceava 0

La conferinţa de presă de astăzi, Gavril Mîrza s-a comportat ca liderul de facto al organizaţiei judeţene a PSD Suceava.

El este sfetnicul preşedintelui PSD Suceava 3

Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava, are un sfetnic. Nu ştiu dacă o fi de taină, dacă o fi bun sau rău, genial sau doar mediocru, ori pur şi simplu un om care îşi urmăreşte anumite interese.

Cultul personalităţii 4

Pentru unii oameni politici, puterea este echivalentă cu un anume cult al personalităţii. În unele situaţii acest cult este ţinut în frâu şi nu există derapaje, dar alte persoane se hrănesc pur şi simplu cu manifestările de idolatrie de care au parte, iar dacă nu o fac alţii îşi ridică singuri osanale.

Sorin Ciobanu, favorit pentru şefia PSD Suceava 3

Demisia lui Virginel Iordache din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Suceava a învolburat apele în partid.

Virginel, politica sau funcţia de director? 0

Noua lege a învăţământului prevede clar situaţiile în care directorii de şcoli pot deţine aceste funcţii. O condiţie este aceea ca persoana în cauză să nu facă parte din structurile de conducere a vreunui partid.

Ruşine, domnule Iordache! 8

Astăzi, după o lungă şi chinuitoare tăcere, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava, Virginel Iordache, a apărut în faţa presei locale.

Fluturii grevei PSD-iştilor suceveni 0

PSD-iştii suceveni şi-au ros de pomană coatele prin băncile şcolilor. Nu cele pe care le-au frecventat şi absolvit cu brio, ci şcoala politicii, la care uneori dau rateuri impardonabile.