La Stejari Residence

Etichetăprimar ioan moraru

Marioneta Ioan Moraru va fi preşedintele PNL Vatra Dornei 0

Cel mai dezastruos primar al oraşului staţiune de interes naţional Vatra Dornei, şi l-am numit aici pe Ioan Moraru, va fi preşedintele organizaţiei locale a PNL.

Cezar Ioja, favorit în sondajele PD-L 8

Ultimul sondaj realizat înainte de alegerile din 10 iunie relevă un câştigător clar la Vatra Dornei.

PD-L îşi măsoară candidatul de la Vatra Dornei 4

Organizaţia judeţeană a PD-L Suceava a comandat un sondaj de opinie în Vatra Dornei pentru a afla cam câte procente ar aduna Ilie Boncheş, omul pe care vor să-l scoată în faţă la alegerile din iunie 2012.

Declaraţii de iubire de la Flutur pentru Moraru 0

Informaţiile potrivit cărora Ioan Moraru, primarul liberal din Vatra Dornei, a bătut palma cu Gheorghe Flutur pentru a candida din partea PD-L la alegerile de anul viitor încep să prindă tot mai mult contur.

Fraudă masivă la BRD Vatra Dornei 1

BRD Vatra Dornei stă pe un adevărat butoi cu pulbere. Şi nu de azi de ieri, ci de câteva luni bune, de când s-a descoperit o fraudă de aproape un milion de euro.

Patru nunţi şi o sală de sport 1

Sala de sport construită la Vatra Dornei în perioada când România era condusă de Adrian Năstase şi-a găsit o altă utilizare.

Nechifor începe să scape frâiele 2

Pentru organizaţia judeţeană a PSD Suceava problemele au apărut încă de la începutul anului. Nu ştiu dacă preşedintele social-democraţilor a sesizat semnele, dar acestea erau evidente de mai mult timp.