Filadelfia Turism Suceava

Etichetăprimar lungu suceava

Gura păcătosului adevăr grăit-a 1

Primarul Ion Lungu a spus ceea ce toată lumea a văzut cu ochiul liber timp de ani buni, dar pentru a da bine în statistici a minţit cu nonşalanţă.

Casa de Ajutor Reciproc Lungu-Thermonet 2

Era doar o chestiune de timp până când primarul Ion Lungu urma să iasă public pentru a pune din nou umărul pentru bunul mers al Thermonet, societatea care îi întâmpină pe suceveni cu mesajul „Pentru voi, cu căldură”.

Despre gunoaie şi banii pe care îi plătim la Primărie 2

Lângă Liceul cu Program Sportiv gunoiul a dat pe afară, dar asta începe deja să devină o obşinuinţă.

Bâlciul nostru cel de toate zilele 0

Au trecut sărbătorile, porcii (cei cu patru picioare) sunt mai puţini, colindătorii au plecat, magazinele s-au eliberat, traficul e unul normal, în concluzie s-a revenit la viaţa de zi cu zi.

Repetenţi şi totuşi nominalizaţi la „excelenţă în promovarea turismului” 7

Ori eu sunt bătut în cap cu parul, ori lucrurile se întâmplă aşa cum cred eu: pe principiul să ne lăudăm şi să ne premiem reciproc.

Bioenergy, piatra de moară atârnată de gâtul sucevenilor 1

Chiar dacă are doar câţiva ani de când este pe piaţă, societatea Bioenergy, prin tot ceea ce înseamnă ea, adică Thermonet şi Adrem Invest, nu a făcut decât să creeze haos şi nemulţumiri.

De ce la Gura Humorului se poate? 2

In Gura Humorului vor fi amenajate trei zone de agrement noi (2)" alt="" />Oct27

Întrebarea din titlu o adresez simultan primarilor din Suceava şi din Vatra Dornei şi parţial celui din Câmpulung Moldovenesc.

Primar doar pentru unii 0

ion lungu sedinta consiliu local" alt="" />Sep7

Prost sfătuit sau doar pentru a nu-şi murdări orgoliul nemăsurat, primarul Ion Lungu a făcut o gafă imensă ieri.

O crasă dezinformare 0

ion lungu" alt="" />Aug29

Prezent azi dimineaţă la postul de radio Top 91, primarul municipiului Suceava Ion Lungu a aruncat pe piaţă o dezinformare crasă.

Războiul Lungu – Popa 1

lungu popa" alt="" />Iul13

Răceala şi micile ghionturi dintre primarul Ion Lungu şi rectorul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava Valentin Popa s-a transformat într-un veritabil război.

Cum a murit nocturna de pe Areni 0

De doi ani, toamna când se culege via, primarul de Suceava vine şi ne povesteşte despre nocturna pe care o va instala la stadionul Areni.