Filadelfia Turism Suceava

Etichetăprimar lungu suceava

Repetenţi şi totuşi nominalizaţi la „excelenţă în promovarea turismului” 7

Ori eu sunt bătut în cap cu parul, ori lucrurile se întâmplă aşa cum cred eu: pe principiul să ne lăudăm şi să ne premiem reciproc.

Bioenergy, piatra de moară atârnată de gâtul sucevenilor 1

Chiar dacă are doar câţiva ani de când este pe piaţă, societatea Bioenergy, prin tot ceea ce înseamnă ea, adică Thermonet şi Adrem Invest, nu a făcut decât să creeze haos şi nemulţumiri.

De ce la Gura Humorului se poate? 2

In Gura Humorului vor fi amenajate trei zone de agrement noi (2)" alt="" />Oct27

Întrebarea din titlu o adresez simultan primarilor din Suceava şi din Vatra Dornei şi parţial celui din Câmpulung Moldovenesc.

Primar doar pentru unii 0

ion lungu sedinta consiliu local" alt="" />Sep7

Prost sfătuit sau doar pentru a nu-şi murdări orgoliul nemăsurat, primarul Ion Lungu a făcut o gafă imensă ieri.

O crasă dezinformare 0

ion lungu" alt="" />Aug29

Prezent azi dimineaţă la postul de radio Top 91, primarul municipiului Suceava Ion Lungu a aruncat pe piaţă o dezinformare crasă.

Războiul Lungu – Popa 1

lungu popa" alt="" />Iul13

Răceala şi micile ghionturi dintre primarul Ion Lungu şi rectorul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava Valentin Popa s-a transformat într-un veritabil război.

Cum a murit nocturna de pe Areni 0

De doi ani, toamna când se culege via, primarul de Suceava vine şi ne povesteşte despre nocturna pe care o va instala la stadionul Areni.

Blocul lui Lungu, motiv de ironie pe stadion 0

Intenţia fiului primarului de Suceava, Ion Lungu, de a ridica un bloc turn vizavi de sediul administraţiei locale nu a trecut neobservată.

Ultima afacere: fiul primarului Lungu îşi construieşte un bloc turn vizavi de Primăria Suceava 8

Petrică Lungu, fiul primarului Sucevei, este pe cale să devină unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din oraş.

Fiul primarului Lungu sfidează poliţia şi un oraş întreg 11

Despre Petrică Lungu, fiul primarului Ion Lungu, se ştie că este un prosper om de afaceri, care administrează trei crâşme şi mai nou vrea să-şi construiască o fabrică de sucuri în apropiere de Mihoveni.

Cine minte? 1

Zilele trecute, primarul Sucevei Ion Lungu s-a lăudat că are deschise uşile la Guvern, lăsând să se înţeleagă că poate colabora cu reprezentanţii PSD, fireşte pentru binele oraşului şi bunăstarea cetăţenilor pe care îi „păstoreşte”.