La Stejari Residence

Etichetăprimar vatra dornei

Cu vaca prin … Vatra Dornei 2

În unele ţări vaca este un animal sacru, dar se pare că şi unii bucovineni încep să creadă acest lucru.

De ce la Gura Humorului se poate? 3

Întrebarea din titlu o adresez simultan primarilor din Suceava şi din Vatra Dornei şi parţial celui din Câmpulung Moldovenesc.

Primii liberali care zboară din schemă 0

Alianţa USL este deja o amintire, iar scaunele directorilor care au fost susţinuţi de liberali încep să rămână fără picioare.

Se întâmplă la PNL Suceava. A fugit 3 ani din partid, iar acum vrea să fie şef la judeţ 0

Impus de Alexandru Băişanu pentru a candida la preşediniţia organizaţiei judeţene a TNL Suceava, Mihai Moraru, fiul fostului primar din Vatra Dornei, a dispărut trei ani din acest partid.

PD-L îşi măsoară candidatul de la Vatra Dornei 4

Organizaţia judeţeană a PD-L Suceava a comandat un sondaj de opinie în Vatra Dornei pentru a afla cam câte procente ar aduna Ilie Boncheş, omul pe care vor să-l scoată în faţă la alegerile din iunie 2012.

Un primar terminat 1

Sfârşitul politic al primarului din Vatra Dornei a venit o dată cu începutul acestui an.

Primarul din Dorna şi-a făcut ziar 0

Sătul să se tot vadă criticat prin ziare, primarul din Vatra Dornei şi-a făcut ziar.

Consilier personal pedelist pentru primarul liberal din Vatra Dornei 3

Apropierea lui Ioan Moraru, primarul încă liberal din Vatra Dornei, de actualul partid de guvernământ se înfăptuieşte pas cu pas.

Declaraţii de iubire de la Flutur pentru Moraru 0

Informaţiile potrivit cărora Ioan Moraru, primarul liberal din Vatra Dornei, a bătut palma cu Gheorghe Flutur pentru a candida din partea PD-L la alegerile de anul viitor încep să prindă tot mai mult contur.

Fraudă masivă la BRD Vatra Dornei 1

BRD Vatra Dornei stă pe un adevărat butoi cu pulbere. Şi nu de azi de ieri, ci de câteva luni bune, de când s-a descoperit o fraudă de aproape un milion de euro.

Patru nunţi şi o sală de sport 1

Sala de sport construită la Vatra Dornei în perioada când România era condusă de Adrian Năstase şi-a găsit o altă utilizare.

Moraru(l) Flutur macină la Vatra Dornei 0

Într-o scrisoare deschisă care apare în numărul de mâine al ziarului „Monitorul de Dorna”, profesorul Mihai Cioată, printre altele şi cunoscut realizator de emisiuni la Radio Orion, îi face un rechizitoriu dur preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur.

Cum toacă primarul Moraru banii dornenilor 2

Dacă e să fie bun la ceva, primarul Ioan Moraru din staţiunea de interes naţional Vatra Dornei se pricepe de minune la tocat aiurea banii contribuabililor. Şi nu e vorba de bani puţini ci de miliarde de lei vechi.

Cum i-a păcălit Flutur pe dorneni 4

Cu bugetele stoarse şi perspective sumbre, primarii din localităţile neagreate de şefii PD-L sunt sortiţi falimentului. O situaţie deosebită se înregistrează la Vatra Dornei, acolo unde promisiunile lui Gheorghe Flutur s-au volatilizat tot atât de rapid pe cât au fost formulate.