La Stejari Residence

EtichetăPrimaria Suceava

Oraşul din povestea de coşmar 3

Suceava se reduce în acest moment la câteva cuvinte: noroi, câini vagabonzi şi multă mârlănie.

Politica struţului, în Primărie şi Poliţie 3

În acest târg minunat legile nu înseamnă nici cât negru sub unghie. Mai grav este că nici autorităţile nu fac absolut nimic pentru a remedia situaţia şi prin pasivitatea lor devin complicii unor derbedei.

Sucevenii, sfidaţi fără jenă 6

Primarul Sucevei şi Consiliul Local Suceava le-au dat o palmă grea oamenilor care au crezut că în acest oraş se doreşte ceva serios. De câteva zile, în zona parcării de la Piaţa Mare a apărut o construcţie care sfidează orice regulă elementară de estetică şi bun simţ.

Un oraş neadministrat 0

Suceava este un oraş lipsit de conducere administrativă. Nu este o remarcă maliţioasă, ci bazată pe argumente serioase.

Ce afaceri murdare se fac prin Suceava! 0

Un banal panou publicitar ridică mari semne de întrebare despre ceea ce se petrece în municipiul Suceava. O firmă, cică necunoscută, şi-a permis să amplaseze un astfel de panou chiar în faţa Primăriei Suceava.

Suceava, de la praf la noroi 0

Suceava a ajuns bătaia de joc a firmelor care lucrează pentru modernizarea reţelelor de apă, termoficare şi canalizare. Din păcate pentru noi, totul se face cu largul concurs al Primăriei Suceava, instituţie care ar trebui să vegheze la respectarea legalităţii şi ordinii în activitatea firmelor de construcţie.

Interese obscure în Primăria Suceava pentru locuinţele ANL? 1

Locuinţele ANL acordate de Primăria Suceava în urmă cu aproximativ o lună de zile ridică deja suspiciuni. Mai mulţi suceveni reclamă că angajaţii Primăriei nu i-au sunat pentru a-i anunţa, conform înţelegerii stabilite, că trebuie să achite o anumită sumă drept garanţie.

De ce îl înjură lumea pe Lungu 4

Pentru fiecare articol pe care presa locală îl publică despre starea drumurilor sau despre orice alt subiect de interes major din municipiul Suceava, paginile de internet ale ziarelor găzduiesc zeci de comentarii. În proporţie covârşitoare, acestea sunt împotriva primarului Ion Lungu şi a reprezentanţilor Primăriei Suceava.

Filmul horror de zi cu zi 8

Cum să-ţi baţi joc de cetăţenii care plătesc taxe şi impozite. E subiectul filmului care rulează zi de zi pe străzile şi în instituţiile din Suceava. Iar asta se vede cel mai bine în momentele mai delicate din viaţa oraşului.

Dreptunghiul Bermudelor 1

Cu fiecare zi care trece, apar noi date despre mizeria din fotbalul sucevean. Datorii faţă de jucători, memorii depuse la Federaţia Română de Fotbal şi oameni care mint cu neruşinare.

BNR ne vrea cu gâtul rupt. La propriu. 0

Pe principiul iarna-i grea, omătu-i mare, BNR Suceava vrea să ne convingă că lucrurile stau taman aşa. Iar dacă vreun trecător care va tranzita trotuarul din faţa sucursalei locale a Băncii Naţionale îşi va rupe vreo mână sau vreun picior nu trebuie să mire pe nimeni.

Suceava, jungla nesimţirii 3

Încorsetat în tot felul de probleme, municipiul Suceava este de foarte multe ori lăsat pradă nesimţirii, mai bine zis nesimţiţilor. Vina este împărţită între cei care-şi permit orice şi instituţiile statului care ar trebui să ia măsuri împotriva acestor aşa zişi oameni.

Primăria lucrează. În reluare. 0

Groapa de dimensiunile unui crater din buricul târgului a fost semnalizată. E un semn că Primăria Suceava lucrează.

De ce? 2

În plin an de criză, conducerea Primăriei Suceava a luat o măsură bizară. A decis eliminarea taxei de intrare în Bazar.

Patinatori prin bugetul local 0

Toate ziarele de astăzi scriu că pe 1 decembrie se va deschide patinoarul artificial din Suceava. Benefic pentru toţi iubitorii sportului cu patine, mai ales că preţurile de intrare au rămas cele de anul trecut.

123