La Stejari Residence

EtichetăPSD Suceava

Carmen Agoutin se pregăteşte să preia şefia Direcţiei de Cultură 3

Direcţia pentru Cultură şi Culte Suceava se pregăteşte să intre într-o nouă eră. După 7 ani de conducere „discretă”, ca să nu o numesc altfel, pe care instituţia a avut-o sub „domnia” lui Aurel Buzincu, se preconizează o schimbare.

Bun, dar prea târziu 0

PSD a început campania electorală în forţă împotriva celor de la PD-L.

Ioan Manole răspunde acuzaţiilor liderului PSD Suceava 16

Ieri am scris despre războiul direct între PSD Suceava şi postul local de televiziune Bucovina TV. Ioan Manole, unul dintre cei vizaţi, a ţinut să-i răspundă lui Cătălin Nechifor, iar scrisoarea deschisă a acestuia o puteţi citi mai jos.

Cu fundu gol 2

Este ora 16.00 când scriu acest text. Astăzi ar trebui să se anunţe oficial candidatul din partea USL pentru Primăria Suceava.

Cum să te scarpini când nu te mănâncă 2

Când găina se plictiseşte se urcă pe vârful grămezii şi scormoneşte gunoiul.

O alianţă fără identitate 1

La nivel teoretic, uneori şi practic, Uniunea Social Liberală există şi funcţionează la Suceava.

Flutur, în „balconul” lui Ceauşescu 11

Locul unde acum mai puţin de doi ani Gheorghe Flutur şi Traian Băsescu apăreau triumfal în faţa unei mulţimi care-i aclama s-a metamorfozat.

Băi, ş’ anu’ lui Nechifor! 0

Cei care deja mă suspectează că aş fi trecut, cu arme şi bagaje (doar mi-s Mercenarul Negru), în barca PD minus L se înşeală.

Şantaj la Nechifor? 0

Abia instalat în funcţia de preşedinte al PSD Suceava, Cătălin Nechifor este deja ţinta atacurilor de presă. Chiulangiu şi risipitor de bani, acestea sunt adjectivele cu care Nechifor este gratulat în titlurile apărute ieri şi astăzi.

Luptă în doi şi nu prea 0

Organizaţia judeţeană a PSD Suceava va fi ring de bătaie în următoarele săptămâni. Se vor coagula alianţe, se vor promite funcţii şi privilegii şi se vor trage multe sfori.

Zbirul 4

Unii şefi de instituţii publice se folosesc de funcţie pentru a se comporta ca pe propria moşie. Este şi cazul directorului Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, fostul subinginer, actualmente inginer, Ioan Ungureanu.

Donţu, noul şef al PSD Suceava? 0

Imaginile surprinse de televiziunile centrale după anunţul privind victoria lui Victor Ponta la preşedinţia PSD au scos în evidenţă un sucevean. În multe imagini, în spatele noului şef al social-democraţilor apare Ovidiu Donţu, vicepreşedintele PSD Suceava.

Pierzători înainte de vreme 1

Oricare va fi rezultatul votului final pentru şefia PSD, organizaţia din Suceava va ieşi pierzătoare. Am urmărit destul de atent mişcările de trupe din acest partid, dar nicăieri nu am văzut ca mai marii social-democraţilor de la noi din judeţ să-şi fi găsit vreun loc.

Şantajist, cerşetor sau doar prostănac? 0

Cu puţin timp înaintea Congresului PSD, care va stabili viitorul preşedinte al partidului, Mircea Geoană a amerizat, asta dacă ţinem cont de starea oraşului, la Suceava. A venit cu un scop anume: să câştige voturi.

Bejinariu, „calul troian” al lui Mîrza 0

Frământările din PSD s-au extins cu repeziciune şi la nivelul organizaţiei judeţene. Înainte de alegerile pentru funcţia de preşedinte la nivel naţional se trag sfori, se fac alianţe şi fiecare speră să nimerească tabăra câştigătoare pentru a se pune la adăpost pentru următorii ani.

123