La Stejari Residence

Etichetăsef ipj suceava

Comisarul cel viteaz 0

aug.7

Plecarea comisarului şef Marcian Colman din fruntea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava a dat liber unor zvonuri care nu-l avantajează deloc.

Un comisar alunecos 1

Oamenii care ajung în funcţii importante fac totul pentru a şi le păstra, chiar dacă pentru asta îşi riscă sănătatea şi sunt făcuţi praf în ochii opiniei publice.

Un comisar cu maniere de „mitici” 0

Sosit la Suceava pentru a-l înlocui pe comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, noul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului nu lasă să treacă nici o zi fără să-şi dea în petec.

Ce schimbări se coc la Poliţie 2

Poliţia Suceava este un permanent furnicar, în care schimbările se petrece pe bandă rulantă, de multe ori la comandă politică.

Protecţia Internă, călcâiul lui Ahile 0

Verificările efectuate de reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de cei ai Ministerului de Interne la Suceava încep să scoată la iveală mai multe nereguli.

„Domnia” de 24 de ore a lui Todiruţ 0

Ultima descălecare a comisarului şef Ioan Nicuşor Todiruţ a durat fix 24 de ore.

Unde Todiruţ nu e, nimic nu e 4

Închiderea Combinatului Siderca este o mare pierdere. Şi nu doar pentru miile de muncitori care îşi câştigau existenţa la Combinatul Siderurgic din Călăraşi, ci şi pentru ultimul descălecător în urbea de pe malul braţului Borcea.

Todiruţ, trimis la pescuit la Călăraşi 1

Am avut dreptate. Din momentul în care am scris că Todiruţ va fi demis şi până acum au trecut vreo 40 de ore.

Vremea îmbolnăvirilor 2

Cred că stresul acestor zile s-ar putea să bage în spital câţiva şefi de instituţii de prin Suceava.

Arogantul Todiruţ 3

Şeful Poliţiei Suceava este acuzat public că are o atitudine „repulsivă” la adresa unor dintre subordonaţi.

Poliţia, pusă cu botul pe labe de Parchet 10

Lipsa de reacţie, şi chiar de competenţă a poliţiştilor în unele cazuri, a fost taxată astăzi în mod public de procurorii suceveni.

Todiruţ, cu apartament de serviciu şi 82.000 de euro în cont 8

Tupeul nu are limite, iar şefii unor instituţii din Suceava o dovedesc cu prisosinţă.

Demisia comisarului Matei, respinsă 3

Exact acum o săptămână, comisarul şef Nicolae Matei îşi anunţa colaboratorii că demisionează din funcţia de şef al Poliţiei Vatra Dornei.

Va fi ras Todiruţ? 25

De câteva zile umblă zvonul că şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, va fi zburat din funcţie în scurt timp.

Mai superior 5

Abilitatea în comunicare ar trebui să fie un atribut de bată al oricărui şef, fie că este vorba de o echipă de muncitori, fie că vorbim de o instituţie publică.

12