Filadelfia Turism Suceava

EtichetăSuceava

Vasilică Puşcaşu şi jafurile armate din Austria 4

Dacă numele de Vasilică Puşcaşu nu vă spune nimic, am să vă spun eu câteva amănunte.

Suceava în culori 0

Soarele învinge ceaţa la Suceava 0

O mireasă la pescuit lângă Suceava 0

O babă şi vacile ei aproape de Suceava 0

Cerul s-a unit cu pământul la Suceava 0

Oraşul-sat Suceava 3

Ploaia şi burniţa s-au făcut stăpâne peste oraş. Noroiul a devenit parte din prezentul nostru. Cotidianul blestemat de care nu ştiu când vom scăpa. Sau dacă vom scăpa.

Drumuri europene? 0

Interminabilele lucrări de modernizare la drumul european 576, care leagă Suceava de Vatra Dornei, îi duc pe şoferi la exasperare. La Prisaca Dornei, artera de circulaţie arată mai rău ca un drum de ţară, potrivit mai degrabă pentru căruţe.

Acţiunea telefonul 1

Presiunile lui Gheorghe Flutur şi a ciracilor săi asupra posibililor participanţi la „Zilele Agricultorului” au făcut ca numărul celor prezenţi la manifestare să fie mai mic decât se aşteptau organizatorii.

Domnule primar, vă invităm în mocirlă 2

Ploaia torenţială de astăzi a transformat străzile din Suceava într-o imensă mocirlă. Pământul scos de muncitori din tranşeele săpate prin tot oraşul s-a mutat pe hainele şi papucii sucevenilor.

O ţeapă de 25 de milioane de euro 0

Bate vântul a pagubă prin Galleria Mall Suceava. Spaţii goale, oameni ici-colo câte unul, parcări pustii. Cam aşa arată o investiţie de 25 de milioane de euro, ia perspectivele de viitor sunt la fel de sumbre.

12