La Stejari Residence

EtichetăSuceava

Vasilică Puşcaşu şi jafurile armate din Austria 4

ian.11

Dacă numele de Vasilică Puşcaşu nu vă spune nimic, am să vă spun eu câteva amănunte.

Suceava în culori 0

Soarele învinge ceaţa la Suceava 0

O mireasă la pescuit lângă Suceava 0

O babă şi vacile ei aproape de Suceava 0

Cerul s-a unit cu pământul la Suceava 0

Oraşul-sat Suceava 3

Ploaia şi burniţa s-au făcut stăpâne peste oraş. Noroiul a devenit parte din prezentul nostru. Cotidianul blestemat de care nu ştiu când vom scăpa. Sau dacă vom scăpa.

Drumuri europene? 0

Interminabilele lucrări de modernizare la drumul european 576, care leagă Suceava de Vatra Dornei, îi duc pe şoferi la exasperare. La Prisaca Dornei, artera de circulaţie arată mai rău ca un drum de ţară, potrivit mai degrabă pentru căruţe.

Acţiunea telefonul 1

Presiunile lui Gheorghe Flutur şi a ciracilor săi asupra posibililor participanţi la „Zilele Agricultorului” au făcut ca numărul celor prezenţi la manifestare să fie mai mic decât se aşteptau organizatorii.

Domnule primar, vă invităm în mocirlă 2

sept.18

Ploaia torenţială de astăzi a transformat străzile din Suceava într-o imensă mocirlă. Pământul scos de muncitori din tranşeele săpate prin tot oraşul s-a mutat pe hainele şi papucii sucevenilor.

O ţeapă de 25 de milioane de euro 0

Bate vântul a pagubă prin Galleria Mall Suceava. Spaţii goale, oameni ici-colo câte unul, parcări pustii. Cam aşa arată o investiţie de 25 de milioane de euro, ia perspectivele de viitor sunt la fel de sumbre.

Inconştienţi pe străzile Sucevei 0

Vă aştept cu imagini vechi şi noi 0

Acum o lună şi jumătate lansam acest blog pe internet. Încercarea mea timidă avea drept scop cooptarea voastră, a sucevenilor, către aspectele mai puţin vizibile ale societăţii locale. Îndrăznesc să sper că am reuşit să vă conving de bunele mele intenţii, chiar dacă ceea ce scriu nu coincide cu dorinţele şi aspiraţiile unor politicieni şi şefi de instituţii locale. Nu vreau să par un Gică Contra, dar vreau ca tot ce-i rău, dar şi frumos, prin judeţul ăsta să fie publicat pe acest blog.

Bazarul, o afacere marca Ion Lungu 1

O afacere de 3 milioane de euro te duce cu gândul la ceva grandios. Sau măcar serios. Că nu este aşa au dovedit-o cei de la Primăria Suceava, în frunte cu primarul Ion Lungu, care au îngropat aceşti bani în Bazar.

Duhoare de prăjeală, servită gratuit de Primăria Suceava 1

Centrul municipiului Suceava s-a transformat într-o „mlaştină” plină de pete negre şi mirosuri grele. În afara celor care au urinat în tufe sau pe pereţii Casei de Cultură berea consumată la terasele amplasate cu ocazia Zilelor Sucevei, în centru a rămas şi mirosul de prăjeală de la comercianţii care au vândut mici şi cârnăciori.

12