La Stejari Residence

EtichetăTraian Basescu

Băsescu i-a luat faţa lui Geoană 21

Răsturnare spectaculoasă de situaţie pentru alegerile prezidenţiale. Traian Băsescu i-a luat faţa lui Mircea Geoană la fotografie, iar rezultatul anunţat dimineaţă de Biroul Electoral Central va putea fi întors cu greu.

Love(le) 0

Adversarii lui Traian Băsescu din judeţul Vrancea i-au dedicat un banner legat de ultimele dezvăluiri apărute în presă în legătură cu sirianul Omar Hayssam. Bannerele au fost amplasate pe mai multe proprietaţi particulare, pentru a nu fi distruse de membrii PD-L.

PD-L, în pierdere de turaţie la Suceava 1

Rezultatele alegerilor prezidenţiale de duminică relevă câteva amănunte extrem de interesante vizavi de opţiunile sucevenilor. Cea mai importantă este aceea că PD-L şi Traian Băsescu sunt în pierdere de turaţie.

Flutur e cam nervos 6

Apropierea zilei alegerilor îl face tot mai nervos pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care este în acelaşi timp şi şeful campaniei electorale a lui Traian Băsescu. Nu ştiu dacă o fi din cauza tensiunii acumulate în ultima vreme sau pur şi simplu pentru că sondajele nu-i prea sunt favorabile actualului preşedinte al României.

Geoană, favoritul caselor de pariuri 3

Candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale de duminică este favorit în faţa lui Traian Băsescu. Nu o spun eu, ci bookmakerii care au afişat cotele pentru românii care vor să parieze.

Cum se minte în campanie 4

Democrat-liberalii suceveni duc de câteva săptămâni o puternică muncă de convingere a electoratului cu privire la calităţile şi meritele preşedintelui Traian Băsescu. Arsenalul folosit cuprinde tot ce se poate, de la găleţi şi căni de plastic marca PD-L, până la minciuni sfruntate, spuse cu o nonşalanţă ieşită din comun.

Dezamăgirea Crin Antonescu 5

Am fost curios să aud ce are de spus Crin Antonescu, unul dintre candidaţii cu şanse reale de a intra măcar în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Sincer să fiu am rămas oarecum dezamăgit de prestaţia sa.

Liberalii, sub ochiul lui Băsescu 0

Mitingul de astăzi organizat de liberali în centrul municipiului Suceava a fost spionat de Băsescu şi Geoană. Nu direct, ci de pe mash-uri.

O deputată „în slujba Binelui” 4

Era un cadru didactic respectat, iar în mai puţin de un an de zile a atins contraperformanţa de a involua dramatic. O metamorfoză inexplicabilă pentru cei care au respectat-o şi stimat-o pe Sanda Maria Ardeleanu.

Încă o mizerie de campanie 9

La conferinţa de presă a PSD-ului din această săptămână, Ovidiu Donţu, unul dintre vicepreşedinţii acestei formaţiuni politice a comis-o. Şi nu oricum, ci într-un stil mizerabil.

S-au deşteptat după 10 zile 2

După ce au preferat să se bălăcărească public cu reprezentanţii celorlalte formaţiuni politice, liberalii suceveni au făcut astăzi primul pas spre normalitate. Au contestat afişele electorale în care Traian Băsescu îi invită pe oameni la referendum.

Profesorul corigent 6

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava profesorul de fizică Virginel Iordache a rămas corigent. Limbajul folosit ieri, la conferinţa de presă organizată la sediul partidului, a fost unul suburban, nedemn pentru un om care pretinde că vrea o schimbare în bine.

Lungu, căldura şi voturile 6

nov.2

Cu frigul intrat adânc în oase, locatarii blocurilor din cartierul Burdujeni au aflat săptămâna trecută că primarul Ion Lungu vine să discute cu ei. Şi-au îmbrăcat cojocul cel bun şi au golit sticla de parfum pentru a se prezenta corespunzător la întâlnirea cu edilul şef.

Ceauşescu, reînviat de acoliţii lui Băsescu 7

Manifestaţiile „spontane” de simpatie şi apreciere din perioada dictatorului Nicolae Ceauşescu reînvie. Drumul dintre Suceava şi Iaşi a fost colorat în această dimineaţă în portocaliu de vajnicii activişti de partid din PD-L.

Axioma cu atentat la IQ-ul sucevenilor 1

Astăzi am fost sunat de o cunoştinţă mai veche din Rădăuţi. Femeia mi-a citit mesajul de pe un banner pe care îl avea în faţă şi mi-a mărturisit că se simte jignită.

12