La Stejari Residence

SecţiuneaBrigada diverse

Adevărul spus pe jumătate 1

Primarul Ion Lungu a venit şi ne-a anunţat că sensurile unice nu se mai introduc în viitorul apropiat.

Căldura care arde 1

Căldura începe să-l afecteze pe primarul Ion Lungu. Şi nu căldura de afară, care nu e din cale afară de supărătoare, ci căldura care va trebui asigurată în locuinţele sucevenilor în perioada de iarnă.

La refăcut marcaje turistice în munţii Călimani 2

La Serviciul Salvamont Suceava munca nu se rezumă doar la operaţiuni de căutare sau salvare a turiştilor care se rătăcesc prin munţi sau care se accidentează.

Cum poţi cumpăra „cur” de la Carrefour 0

Faptul că multinaţionalele sunt stat în stat în România nu mai e un secret pentru nimeni, iar marile lanţuri de magazine nu fac excepţie de la această regulă.

Măcelul de lângă noi 0

La doar câteva sute de kilometri de noi mor oameni în fiecare zi. Şi nu de bătrâneţe, ci răpuşi de gloanţe.

Nechifor, între oportunism şi moarte politică 2

Cătălin Nechifor, fost preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Suceava şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava este, începând de ieri, şi fost PSD-ist.

De ce trebuie să se autosesizeze DNA 0

Nu ştiu cine şi-a pus semnătura pe modificările operate în caietul de sarcini de la Zona de Agrement Tătăraşi, dar ştiu că lucrurile nu sunt deloc în regulă.

Dosarul şi şantajul 3

Perioada interbelică a fost una extrem de agitată pentru întreagă scenă românească. Tot atunci, unul dintre cei mai mari jurnalişti pe care i-a dat România, mă refer la Pamfil Şeicaru, a pus bazele ziarului „Curentul”, care funcţiona într-o clădire impunătoare.

Executat pe linie PSD, repus în funcţie de judecători 1

Executat la comandă de către oamenii din PSD, inspectorul general şcolar Gheorghe Lazăr le râde acum în nas celor care l-au mazilit.

Drumul crucii 2

În urmă cu circa trei săptămâni au demarat lucrările de asfaltare a străzii Vasile Bumbac, o iniţiativă bună în sine.

Probabil unic în lume: zid placat cu pavele 2

Suceava cred că se poate înscrie cu mult succes în cursa pentru inventivitate şi prostie, dar luate la un loc.

O spirală periculoasă 3

În rândul multor locuitori din municipiul Suceava, dar şi printre unii politicieni locali pare să se fi instaurat o stare de lehamite amestecată cu indiferenţă.

Muribunda DNA şi nevoia de resuscitare 0

Armata moartă a lui Kovesi încă mai mişcă!”, acesta este comentariul publicat de colegul meu de la TVR Alexandru Costache.

Războiul bate la uşă la doi paşi de noi 0

Veşti despre un război iminent, care s-ar putea duce în imediata vecinătate a judeţului Suceava, sunt tot mai frecvente.

Cum s-au transformat unii oameni în animale 0

Poate dacă nu erau implicaţi şi o serie de suceveni în evenimentele de aseară nu aş fi scris aceste rânduri, dar şi fără prezenţa lor îmi dau seama cât de mult am involuat şi ca urmare trebuie să spun asta.