La Stejari Residence

SecţiuneaFoto haioase

Şi eu beau Coca-Cola 0

Undeva la munte iarna este la ea acasă.

Culoare de partid 1

Partidul Poporului Dan Diaconescu are adepţi prin multe locuri, cum ar fi şi la Broşteni.

Omul şi câinele 0

Se spune că fiecare om îşi alege animalul de companie după chipul şi asemănarea lui.

O fi din Mureş sau din Botoşani? 0

O familie din Vicovu de Sus a decis să-şi înmatriculeze căruţa. Şi pentru că nu erau siguri de unde sunt, oamenii au ales două judeţe: Mureş şi Botoşani. Nu ştiau oare că Vicovu e în Suceava?

Un pui de somn 0

Românul doarme pe unde apucă. Venită la oraş, o femeie de la ţară a prins o bancă liberă şi a aţipit un pic. Linişte, vă rog! Nu deranjaţi.

Levitaţie 0

În faţa Bisericii Sf. Maria, din Cracovia, un bărbat cerşeşte. O face însă într-un mod original, levitând şi atrăgând o mulţime de curioşi.

L-aţi uitat pe Lenin? 0

Dacă cineva l-a uitat pe Lenin, unul dintre părinţii comunismului, eu am avut ocazia să-l revăd într-o statuie impozantă. Aceasta este amplasată la Rîşcani, într-un raion de graniţă al Republicii Moldova cu judeţul Botoşani şi reprezintă o atracţie ciudată pentru străini, nu şi pentru localnici.

Evlavia i-a toropit 0

Turiştii care au ajuns la Putna, cu ocazia Hramului Mănăstirii, de pe 15 august, şi-au găsit refugiu pe unde au putut. Iar când i-a ajuns oboseala şi-au odihnit oasele la umbra pomilor.

Podul către nicăieri 0

La Putna, pe lângă un pod dezafectat pe care circulă tiruri mai există şi un pod care se termină brusc. N-o fi schimbat cineva indicatoarele în joacă?

Pod dezafectat 0

La ambele capete ale unui pod care duce spre schitul Sihăstria Putnei scrie cu litere de-o şchioapă „Pod dezafectat”. Probabil că e un panou antic pe care cineva a uitat să-l demonteze, pentru că nimeni nu ţine cont de el.

Frizerie în aer liber 0

În multe locuri, oamenii nu-şi permit să treacă pe la frizer. La Moldoviţa, un frizer de ocazie se găseşte aproape oriunde.

Secretul succesului 0

Viitorul Vereşti a câştigat faza judeţeană a Cupei României la fotbal. Secretul succesului a fost fanfara venită de la Stamate pentru a-i încuraja pe fotbalişti.

Parcare atipică 2

La Rădăuţi s-a inventat parcarea la înălţime. Să nu încercaţi şi voi, pentru că o să vă coste.

Şi eu am fost la miting! 1

Printre nemulţumiţii care au fost prezenţi astăzi în faţa Prefecturii Suceava a fost şi el. Şi chiar dacă nu vă vine să credeţi, a fluierat din toate puterile sale.

Direcţia Blue Bar 0

De curând, a luat fiinţă o nouă instituţie în municipiul Suceava. Se numeşte Direcţia pentru cultură, cult şi patrimoniu cultural naţional Suceava Blue Bar. Asta ca să nu mai spună cineva că nu există orizonturi albastre în Suceava.