Filadelfia Turism Suceava

SecţiuneaFoto haioase

Şi eu beau Coca-Cola 0

Undeva la munte iarna este la ea acasă.

Culoare de partid 1

Partidul Poporului Dan Diaconescu are adepţi prin multe locuri, cum ar fi şi la Broşteni.

Omul şi câinele 0

Se spune că fiecare om îşi alege animalul de companie după chipul şi asemănarea lui.

O fi din Mureş sau din Botoşani? 0

O familie din Vicovu de Sus a decis să-şi înmatriculeze căruţa. Şi pentru că nu erau siguri de unde sunt, oamenii au ales două judeţe: Mureş şi Botoşani. Nu ştiau oare că Vicovu e în Suceava?

Un pui de somn 0

Românul doarme pe unde apucă. Venită la oraş, o femeie de la ţară a prins o bancă liberă şi a aţipit un pic. Linişte, vă rog! Nu deranjaţi.

Levitaţie 0

În faţa Bisericii Sf. Maria, din Cracovia, un bărbat cerşeşte. O face însă într-un mod original, levitând şi atrăgând o mulţime de curioşi.

L-aţi uitat pe Lenin? 0

Dacă cineva l-a uitat pe Lenin, unul dintre părinţii comunismului, eu am avut ocazia să-l revăd într-o statuie impozantă. Aceasta este amplasată la Rîşcani, într-un raion de graniţă al Republicii Moldova cu judeţul Botoşani şi reprezintă o atracţie ciudată pentru străini, nu şi pentru localnici.

Evlavia i-a toropit 0

Turiştii care au ajuns la Putna, cu ocazia Hramului Mănăstirii, de pe 15 august, şi-au găsit refugiu pe unde au putut. Iar când i-a ajuns oboseala şi-au odihnit oasele la umbra pomilor.

Podul către nicăieri 0

La Putna, pe lângă un pod dezafectat pe care circulă tiruri mai există şi un pod care se termină brusc. N-o fi schimbat cineva indicatoarele în joacă?

Pod dezafectat 0

La ambele capete ale unui pod care duce spre schitul Sihăstria Putnei scrie cu litere de-o şchioapă “Pod dezafectat”. Probabil că e un panou antic pe care cineva a uitat să-l demonteze, pentru că nimeni nu ţine cont de el.

Frizerie în aer liber 0

În multe locuri, oamenii nu-şi permit să treacă pe la frizer. La Moldoviţa, un frizer de ocazie se găseşte aproape oriunde.